Balkan-Handball.com

Zagreb čeka Barsu u Zadru, Vujović: Svaki scenario je moguć!

Zadar gosti duel PPD Zagreb i Barselone od 20.30 časova. U trećem kolu košarkaški grad Krešimira Ćosića u istoimenoj areni imaće priliku da vidi rukometni spektakl, na kome će po prvi put hrvatske šampione voditi Veselin Vujović.

  • Nadamo se da će biti ‘treće kolo treća sreća’. Ne sumnjam da se u Zadru nećemo osjećati kao kod kuće i vjerujem da će gledatelji prepoznati kvalitetu rukometa kako našu tako i od Barcelone. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru i borbenu utakmicu bez obzira na ozljede koje nas prate i sputavaju. S obzirom da mi je ovo prva utkamica na klupi Zagreba u ovoj godini, moj motiv kao i motiv igrača je neupitan. Trudit ćemo se da odigramo najbolju moguću utakmicu koju u ovom trenutku možemo, tako da je svaki scenarij moguć – pobjeda, poraz ili nerješen rezultat – rekao je Veselin Vujović u najavi meča.

Na njegove reči nadovezao se jedan od najiskusnijih, dugogodišnji hrvatski reprezentativac, Damir Bičanić:

  • Promjenili smo trenera i ako se ne varam osim Zlatka Horvata svi smo mu novi igrači i nije nas prije zajedno trenirao. Odradili smo jako dobra četiri treninga i znamo što točno trener od nas očekuje. Agresivnost u obrani i maksimalnu motivaciju ćemo sigurno pokazati protiv Barcelone, to možemo obećati. Uz jako čvrstu obranu, angažman svih nas će biti na nivou i zaista ćemo se boriti.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *