Balkan-Handball.com

Dragan Marković pred Austriju (19): Ovo je naša meč lopta

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je istorijsku pobedu nad Iranom 30:25 na startu SP 2015 u Kataru, ali već danas ekipu koju predvodi Dragan Marković Marka čeka velika borba za plasman u osminu finala sa selekcijom Austrije od 19 časova po srednjoevropskom vremenu (21 lokalno). Posle jutarnjeg treninga, selektor BIH, ovako je prokomentarisao ono što sledi za par sati:

– Velika je ovo stvar za nas što smo probili nervozu i osvojili bodove. Morao sam na poluvremenu da podviknem, kritika je bila prisutna, pet-šest igrača mi je bilo izgubljeno. Zato je u drugom poluvremenu usledila eksplozija. Svestan sam, a i već sam rekao da je nama meč sa Austrijancima meč lopta. Ako pobedimo, gotovo sigurno smo u drugom krugu.

Prema rečima selektora BIH, Austrija ima odličnu bekovsku liniju…

– Nije samo Silađi opasnost. Šlinger juče nije igrao, verovatno se spremao za ovo. Nećemo paziti nikoga pojedinačno, imamo sistem kojim ćemo pokušati da ih zaustavimo – bile su reči Markovića.

One Comment

  1. doktor dami

    17/01/2015 at 17:01

    Tako je druze Marka 😉 moze BIH potuci Austriju …siguran sam …samo igra od 2 pol. protiv Irana …Dobro je sto ima selektor autoritet „da podvikne“…. da nije bilo toga … bila bi izgubljena prva tekma …. Bravo za Bosnu i za Marku … 🙂

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *