Balkan-Handball.com

Bulatović: Falio nam je još jedan bek – Adžić: Nije sve izgubljeno!

Ovako loš start Olimpijskog turnira u Riju po Crnu Goru retko ko da je očekivao. „Zlatne lavice“ nisu ličile na sebe u meču sa Španijom, odnos se popravio protiv Angole, ali nedovoljno da bi se zaustavile euforične Afrikanke, koje su praktično zauzele mesto u četvrtfinalu jednoj od evropskih selekcija.

Nula na kontu Crnogorki, a čekaju ih dueli sa Rumunijom, Norveškom i Brazilom. Dve pobede su nužne, ako ne i sve tri!

  • Opet smo loše počele utakmicu, jurile rezultat, a to nije lako. Promašile smo dosta šuteva sa šest metara, a u drugom poluvremenu falio nam je drugi raspoloženi bek da rastereti krilne igračice. Morale smo da im pomognemo i preuzmemo odgovornost – rekla je Katarina Bulatović.

Selektor Dragan Adžić pohvalio je rivala i rekao da ima još šanse:

  • Ovo nije Angola sa prethodnih takmičenja, ovo je drugi tim, sa ozbiljnim trenerom i ozbiljnom koncepcijom. To smo i pričali svih ovih dana, to se i potvrdilo. Nama je, s druge strane, falilo mirnoće u završnici, koncentracije u odbrani, ali utisak je da smo bili bolji nego protiv Španije. Ako nastavimo da rastemo, možemo da se nosimo sa svima. Nije sve izgubljeno, još smo u igri – kazao je crnogorski selektor, a prenose Vijesti.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *