Balkan-Handball.com

GUTI REKAO „15 dana“: Cindrić se ne vraća u Egipat!

Hrvatski reprezentativac, Luka Cindrić, neće se vraćati u Egipat na Svetsko prvenstvo 2021.

Povreda aduktora zahteva mirovanje u narednih 15 dana, a hrvatski srednji bek koji  je već posle prve utakmice sa Japanom napustio nacionalni tim zbog povrede, izgubljen je za ovo SP.

„Dugo je tinjala nada da će Hrvatska u završnici 27. Svjetskog prvenstva u Egiptu biti još jača, odnosno da će joj se vratiti Luka Cindrić. Nažalost, to se neće dogoditi. Naime, nakon detaljnih liječničkih pregleda u Barceloni, klupski liječnik, dr. Josep Gutierrez obavijestio je Hrvatski rukometni savez da je magnetska rezonancija pokazala ozljedu aduktora te da Luka Cindrić ne može trenirati  sljedećih 15 dana. 

Kao što je već od ranije poznato, Luka Cindrić se tijekom priprema žalio na bolove u preponama. U Zagrebu je uoči puta napravio pretrage koje su pokazale da nema nikakve ozljede i on je normalno doputovao u Egipat. Nakon prvog susreta s Japanom 15. siječnja u Aleksandriji, osjetio je nove poteškoće i u dogovoru sa Stručnim stožerom napustio Egipat. Naime, budući da u hotelskom resortu gdje je bila smještena reprezentacija nije bilo mogućnosti za detaljnu liječničku dijagnozu, dogovoreno je da Luka Cindrić napusti  Aleksandriju i sve nužne pretrage obavi u Barceloni. Vijesti koje su stigle iz tog katalonskog velikana, nažalost nisu dobre i Luka Cindrić se neće moći vratiti na Svjetsko prvenstvo. Našem Luki želimo što brži povratak na teren!“, stoji u saopštenju Hrvatskog rukometnog Saveza.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *