Balkan-Handball.com

Valero vodi 23: Šarić i Kapote predvode Katar

Čuveni španski stručnjak Valero Rivera zaključio je spisak igrača od 23 imena za Svetsko prvenstvo u Egiptu. Vicešampion sveta će igrati u grupi sa Hrvatskom, Angolom i Japanom.

Zbog situacije sa pandemijom koronavirusa, reprezentacija Katara nije bila u mogućnosti da sprovede planirane pripreme u Evropi, pa je stručni štab sa igračima sve vreme radio u Dohi. 

Na spisku Valrea Rivere su Danijel Šarić, Jovo Damjanović i Eldar Memišević, a tu su i dva naturalizovana Kubanca od kojih se puno očekuje, Rafael Kapote i Frankis Marzo.

Katarani će najpre u petak igrati protiv Angole, u nedelju protiv Japana a u utorak protiv Hrvatske. Kompletnu satnicu i raspored grupne faze možete pogledati OVDE

REPREZENTACIJA KATARA: Mahmoud Zaki, Omar Khaled, Ahmed Meddy, Raphael Capote, Shadi Hamdoun, Firas Al-Shayeb, Mustafa Al-Kar, Daniel Saric, Wajdi Sinan, Zain Al-Din Boumengel, Ali Jarba, Moatasem Abdel Wahid. Kamal al-Din Malash, Amin Zakar, Jovo Damjanovic, Eldar Memisevic, Ali Inad, Ahmed Magdy, Hassan Awad, Mustafa Haiba, Muhammad Abidi, Marwan Sassi, Frankis Karol Marzo.

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *