Benjamin Burić u Bundesligi: Ostvario sam rukometni san - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Benjamin Burić u Bundesligi: Ostvario sam rukometni san

Benjamin Burić u Bundesligi: Ostvario sam rukometni san

zika.bogdanovic
0 komentar

Bosanskohercevovačka reprezentativna jedinica Benjamin Burić potpisao je dvogodišnji ugovor sa nemačkim Veclarom gde će zameniti Andreasa Volfa, koji odlazi u redove šampiona – Kila. Jedan od najzaslužniji za dovođenje Burića, bio je i pomoćni trener Veclara -takođe  bivši čuvar mreže iz Tuzle, Jasmin Čamdžić, koji je pažljivo pratio razvoj momka iz Maglaja u slovenačkom Gorenju:

-Benjamin je veoma talentovan golman koji može još puno da napreduje. Izuzetno je napredovao za tri godine u Velenju, od čega je korist imao, ne samo klub, već i reprezentacija. Prema mnogim stručnjacima, Benjamin je bio jedan od najboljih golmana preliminarne faze takmičenja na SP 2015 u Kataru. Sa 25 godina je veoma psihološki stabilan o čemu svedoče njegove partije – jasan je Čamdžić.

-Presrećan sam da sam stekao poverenje tima kao što je Veclar i da ću zaigrati u DKB Bundesligi. To je bio moj najveći rukometni san. Veclar je veliki korak u mojoj karijeri i ponosan sam što ću njegov dres nositi od narednog leta – kaže Burić.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball