Povratak Slađane Pop Lazić: Srećna u nacionalnom dresu - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Povratak Slađane Pop Lazić: Srećna u nacionalnom dresu

Povratak Slađane Pop Lazić: Srećna u nacionalnom dresu

zika.bogdanovic
0 komentar

Starterka na poziciji pivotmena na Evropskom prvenstvu u Beogradu 2012. godine, Slađana Pop Lazić, posle gotovo dve i po godine, ponovo je obukla reprezentativni dres. Devojka koja se našla ispod crte tadašnjeg selektora Saše Boškovića pred SP 2013 u Srbiji, na kome je reprezentacija uzela srebrnu medalju, svojim igrama je i ranije zasluživala da bude u reprezentativnom okruženju, a poziv je stigao od Dragice Đurić, v.d selektora do kraja junskih kvalifikacija:

– Srećna sam. Drago mi je da me je Dragica tu i da sam ponovo sa devojkama. Nije bilo lako, sigurno. Pogotovo na početku, kada sam dosta propustila. Sada sam tu, htela bih da neke stvari ostavim u prošlosti. Želim da krenem iznova. Idemo na pobedu protiv Čehinja – kaže Pop Lazić i hvali svoje saigračice:

-Gledala sam devojke na SP u Danskoj. Ostavile su pozitivan utisak. Devojke su se borile i dale maksimum. Videlo se da vuku do kraja, da daju poslednji atom snage.

Bivši pivotmen Bezansona, pruža dobre partije i u francuskom Mecu…

-U klubu je super, zadovoljna sam. Trenutno smo prvi završili regularni deo šampionata. Igramo na tri fronta, u dva Kupa smo u polufinalu.

O budućnosti ne razmišlja previše…

U Mecu imam ugovor do leta 2017. Ne razmišljam previše unapred. Ima vremena.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball