Balkanska sedmorka u izboru za najboljeg mladog igrača na planeti u sezoni 2014/2015! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Balkanska sedmorka u izboru za najboljeg mladog igrača na planeti u sezoni 2014/2015!

Balkanska sedmorka u izboru za najboljeg mladog igrača na planeti u sezoni 2014/2015!

zika.bogdanovic
1 komentar

Za razliku od prošlogodišnjeg izbora renomiranog Handball-Planet.com za najboljeg mladog igrača planete, kada je titulu poneo desni bek Vardara i reprezentacije Španije Aleks Dušebajev, ove godine igrača sa prostora Ex-Yu nema toliko, ali ostaju neprikosnoveni na pozicijama desnog beka, desnog krila i pivotmena.

Među 28 igrača nominovanih od strana novinarskog žirija iz 11 zemalja nalazi se i sedam momaka sa ovih prostora. Mladi hrvatski as iz Celja PL, Šime Ivić, odnosno, Crnogorac, Vladan Lipovina, nalazi se među četiri nominovana igrača za poziciju najboljeg desnog beka na planeti.

Među krilima tu su SLovenac Blaž Janc iz Celja PL, odnosno, srpski asovi, Bogdan Radivojević iz Flensburga i Darko Đukić, član skopskog Metalurga.

Konačno, na poziciji pivotmena nalaze se Mijajlo Marsenić, trenutno u Partizanu a od leta član Vardara, odnosno, slovenački dugajlija iz Celja PL, Blaž Blagotinšek.

GLASAJTE DO 25. MAJA!

Možda vam se dopadne

1 komentar

Nenad Malencic 13/05/2015 - 22:14

Vrlo zanimljiv izbor , ali malo cudi da nema ni jednog Francuza na ovom izboru , isto kao kada bi birali najboljeg mladog igraca u kosarci i da ni na jednoj poziciji nema amerikanaca.
Jer moze neko da objasni zasto je to tako ? Nije mi jasno ?

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball