Balkan-Handball.com

Tamše: Pariz pokazao sve svoje kvalitete – Gonzales: Zagreb promenio puno igrača

Držao se PPD Zagreb protiv jakog Pari Sen Žermena 29:37 sve do sredine drugog poluvremena, ali bez vetra u leđa u vidu publike, ali i realnog kvaliteta, nije moglo više. Skoncentrisano do kraja odigrao je sastav Raula Gonzalesa i opet pokazao da je spreman za najveće domete.

  • Čestitke PSG-u na pobjedu. Čestitao bih i svojoj ekipi na dobroj igri u napadu tijekom cijele utakmice, no Paris je na našu žalost pokazao sve svoje kvalitete, neke nam stvari nisu išle za rukom, ali sve je to radi kvalitete Pariza. Od rezultata 24-22 primili smo nekoliko kazni gdje su oni napravili krajnju razliku te se mi nismo mogli vratiti. Svjesni smo svojih grešaka, no ipak mislim da smo posljednje dvije utakmice igrali na dobrom nivou – rekao je trener Zagreba, Branko Tamše.

Marin Šipić, igrač PPD Zagreba

  • Prije svega, čestitam Parizu na utakmici i pobjedi. Mi smo dali sve od sebe za ovu utakmicu, prvih 40 minuta igrali odlično, napad je išao dobro i imali smo riješenja. No, kod ekipe kao što je Pariz za greške vas kazne brzim golovima i nemoguće se vratiti i dobiti utakmicu. Osobno sam sretan i zadovoljan sa svojim debijem u Ligi prvaka i nadam se da ćemo ubuduće igrati više ovakvih utakmica.

Raul Gonzalez, trener Paris-Saint Germaina

  • Čestitam Zagrebu i treneru Tamšeu, promijenili su velik dio igrača u odnosu na prošlu sezonu što nije lak zadatak. Bilo je teško, međutim u drugom poluvremenu napravili su previše grešaka radi čega smo se toliko rezultatski odvojili.

Kim Ekdahl du Reitz, igrač Paris Saint Germaina

  • Uvijek ima stvari koje mogu bolje, ali dobili smo utakmicu. Nije lako dobiti Zagreb. Više manje igrali smo dobro, ostali fokusirani i na kraju zasluženo pobjedili zbog čega smo sve u svemu zadovoljni.

FOTO: Jozo Čabraja

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *