Indira Kastratović: Radile smo na ovoj odbrani - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Indira Kastratović: Radile smo na ovoj odbrani

Indira Kastratović: Radile smo na ovoj odbrani

Marko Marjanović
0 komentar

Sjajna partija rukometašica Vardara i vredna pobeda nad Mitjilandom 33:24, razlog zu osmeha Indire Kastratović sa kojim je izašla pred novinare posle meča u Skoplju.

-Želim da čestitam mojim igračicama, odigrale su onako kako smo se dogovorile. Još jednom se pokazalo da je odbrana ključ uspeha. Danas smo počele čvrsto u defanzivi, onako kako smo uvežbavale poslednjih šest dana. Imamo jake igračice u napadu koje uvek mogu postići gol, tako da je najbitnije da igramo dobru odbranu, što se ponovo pokazalo. Hvala publici koja je danas bila naš osmi igrač. Nadam se da će ubuduće više ljudi dolaziti na naše utakmice, i da će uživati u dobrom rukometu.

Sreću nije krila ni Anja Althaus.

-Mnogo sam srećna i ponosna na svoj tim. Danas smo pokazale svoju snagu. Znam da nismo dobro počele u Ligi šampiona, ali je važno da smo pokazali navijačima, i celom Skoplju, da imamo kvalitet. Atmosfera je bila neverovatna, to nam je pomoglo da odigramo timski. Sada moramo nastaviti da radimo.

Hele Tomsen je izrazila zahvalnost domaćinu na gostoprimstvu.

-Zahvalna sam na svemu što nam je pruženo ovde u Skoplju. Sve je bilo dolično, pa i sama utakmica. Odigrale smo težak meč. Vardar je toliko jak da može stići do završnice, pa čak i da osvoji Ligu šampiona. Danas nismo imale šansi. Bile smo loše i u napadu i u odbrani.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball