Zvanično: Pešmalbeku potvrđeno pravo nastupa za Srbiju - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Zvanično: Pešmalbeku potvrđeno pravo nastupa za Srbiju

Zvanično: Pešmalbeku potvrđeno pravo nastupa za Srbiju

Marko Marjanović
0 komentar

Pojačanje za nacionalnu selekciju Srbije je ozvaničeno dva meseca pred početak Evropskog prvenstva za rukometaše. Dragan Pešmalbek je zvaničnim dopisom od strane Evropske rukometne federacije dobio potvrdu nastupa za selekciju Srbije i biće u prilici da se stavi na raspolaganje selektoru Toniju Đeroni za predstojeći EHF EURO.

Nekadašnji juniorski reprezentativac Francuske, odlučio se da ponese nacionalni dres Srbije u seniorskoj selekciji, pa nakon rešavanja svih administrativnih poslova prepreka više nema – Dragan Pešmalbek je novi seniorski reprezentativac Srbije.
Pešmalbek se tokom ovogodišnjeg junskog okupljanja reprezentacije pridružio ekipi i debitovao u dresu Srbije na prijateljskim susretima sa Makedonijom u Nišu, kada je istakao zadovoljstvo zbog dobrog prijema u timu i još više zbog činjenice što je zaigrao za Srbiju.

Pivotmen Nanta u aktuelnom klubu za saigrača ima Milana Milića, a nedavno je potpisao ugovor sa Vespremom u čijim su redovima Vladimir Cupara i Petar Nenadić, a sa klupe ga predvodi Momir Ilić.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo je na programu od 13. do 30. januara 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, a reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C u Segedinu sa selekcijama Hrvatske, Francuske i Ukrajine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball