LIGA KUP: PSŽ, Nant i Monpelje u polufinalu, Skube brži od sirene za trijumf Šamberija! (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa LIGA KUP: PSŽ, Nant i Monpelje u polufinalu, Skube brži od sirene za trijumf Šamberija! (Video)

LIGA KUP: PSŽ, Nant i Monpelje u polufinalu, Skube brži od sirene za trijumf Šamberija! (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

Polufinalisti francuskog Liga Kupa su Pari Sen Žermen, Nant, Monpelje i Šamberi, koji slavi Sebastijana Skubea. Fajnal-for ovog takmičenja odigraće se 18. i 19. decembra u Mecu.

Parižani su deklasirali Tuluz u gostima 25:39 (10:20). Prandi i Šipšak bili su najefikasniji sa po šest golova, koliko je na drugoj strani postigao srpski reprezentativac Uroš Borzaš. Nemanja Ilić je tri puta pogodio protivničku mrežu. 

Nant je bio siguran protiv Kreteja 37:29 (17:14), uz po dva pogotka Pešmalbeka, Ovničeka i Milića, odnosno jedan Kirila Lazarova. Na drugoj strani, po tri gola postigli su Babić i Butorac, uz pet intervencija Todora Jandrića. 

Možda lakše nego što se očekivalo, odnosno bez naročite neizvesnosti, Monpelje je izborio polufinale na gostovanju Nimu, 28:32 (14:16). Veron Načinović se nije upisao u strelce, a Marin Šego je doprineo sa tri odbrane.

Najuzbudljivije je bilo u Šamberiju, gde je domaćin savladao Eks 27:26 (14:15), pogotkom Sebastijana Skubea u poslednjim trenucima meča. Bio je to peti gol iskusnog Slovenca, a svoje veče imao je i Harun Hodžić sa 11 odbrana, uz dve Nikole Portnera. 

Pogledajte odlučujući trenutak i pobednički gol Skubea:

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball