Šestorica pozitivnih u Crnoj Gori, među njima i selektor Roganović - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Šestorica pozitivnih u Crnoj Gori, među njima i selektor Roganović

Šestorica pozitivnih u Crnoj Gori, među njima i selektor Roganović

Marko Marjanović
0 komentar
Šest igrača i dva člana stručnog štaba dobili su pozitivan rezultat na PCR testiranju na korona virus, pet dana uoči prvog meča na Evropskom prvenstvu. Među njima je i selektor Zoran Roganović.
 
Toliko je ostalo do premijere sa moćnom Danskom, a do odlaska u Debrecin tek tri dana. Ukoliko Roganović ne bude u situaciji da vodi ekipu sa klupe u prvoj utakmici, to će učiniti direktor nacionalnog tima, Draško Mrvaljević.

Poslednje obavezno testiranje pred put koji je planiran za utorak, „Lavovi“ će odraditi u ponedjeljak i tada će biti poznat konačan spisak putnika.

Među šestoricom zaraženih igrača, četvorica su bila pozitivna i na prethodnom testu. Samo igrači i članovi delegacije koji dobiju negativan rezultat PCR testa na koronavirus otputovaće u Debrecin, gde će rivali Crne Gore biti Danska, Slovenija i Makedonija.

Ako se još neko od igrača zarazi ili se ne oporave šestorica koja su juče bila pozitivna, pozivi bi mogli da budu upućeni rukometašima koji su na širem spisku sa 35 imena.

Podsetimo, Evropska rukometna federacija (EHF) u četvrtak je olakšala uslove za nastup na Evropskom prvenstvu, jer od prvog pozitivnog testa potrebno da prođe pet, umesto 14 dana da bi se uvažio negativan rezultat.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball