Balkan-Handball.com

„Ko je najbolje radio na INTERNETU u sezoni 2014/2015?“

Kraj svake sezone je i najbolje vreme da izaberemo najbolje. Tradicionalno, Balkan-Handball.com,kao jedan od pionira na rukometnom virtualnom nebu u ovom delu Evrope, trudi se da istakne najbolje primere rukometne promocije na Internetu, pa će tako i ove godine, po šesti put, izabrati one koji najkvalitetnije komuniciraju sa svojom internom i eksternom javnošću.

Za početak, Balkan Handball TEAM je izabrao 30 klubova iz regiona koji će se naći u izboru nakon pregledanih više od 80 sajtova klubova i njihovih stranica na socijalnim mrežama.

Odgovor na pitanje „Ko je najbolje radio na internetu u sezoni 2014/2015?“ daće žiri Balkan-Handball.com uz pomoć posetilaca sajta, ali i navijača klubova, koji će svoj glas moći da daju u anketi. Kao i svake godine, ocena klupskih sajtova biće miks ažurnosti, sadržaja, interaktivnosti, dizajna, kao i broja pratilaca na društvenim mrežama.

Pobednici prethodnih izbora bili su RK Celje Pivovarna Laško (četiri puta) i RK Metalurg (2013).

Nominacije vezane za personalne sajtove i stranice igrača i igračica objavićemo u utorak.

Za vaše favorite možete glasati do narednog ponedeljka – prvog dana juna.

Sorry, there are no polls available at the moment.

4

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

4 Comments

 1. Pingback: ВЕБ САЈТОТ НА МЕТАЛУРГ ПОВТОРНО ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАЈДОБАР САЈТ ВО РЕГИОНОТ | Официјална страница на РК Металург

 2. Bobo

  26/05/2015 at 12:24

  Rk.Vardar

 3. NINA

  26/05/2015 at 13:29

  OK

 4. Pingback: ВЕБ САЈТОТ НА МЕТАЛУРГ ПОВТОРНО ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАЈДОБАР САЈТ ВО РЕГИОНОТ | HC Metalurg Official Website

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *