Đer našao trenera - Karl Erik Bon vodi do pehara Lige šampiona? - Balkan-Handball.com
Naslovna AnalizeTrenerski kutak Đer našao trenera – Karl Erik Bon vodi do pehara Lige šampiona?

Đer našao trenera – Karl Erik Bon vodi do pehara Lige šampiona?

2 komentari

 Možda i glavni favorit za osvajanje ženske EHF Lige šampiona, mađarski Đer, za koji nastupaju Andrea Lekić,Jovanka Radičević i Ana Gros, igračice sa naših prostora, posle smene trenera Čabe Konkoljia, našao je rešenje u Norvežaninu, Karl Erik Bonu. Oko Norvežanina, koji jeodnedavno i selektor reprezentacije Mađarske, digla se velika bura prošle sezone, kada je dobio otkaz u Larviku, iako su rezultati bili na nivou potrebnom za kasnije osvajanje EHF Lige šampiona.

Naime, Bon je u vezi sa Hajdi Loke, verovatno najboljom pivotmenkom sveta, koja je iz Larvika prešla u Đer, tako da će njihova "rukometna romansa" moći da se nastavi. Da li će to biti dovoljno za konačan trijumf rukometne sredine, koja toliko želi pehar EHF Lige šampiona, videćemo u maju, kada Bonu i ističe ugovor sa Đerom:

– Ovo će biti veoma važan period mog života. Biću posvećen mađarskom rukometu 24 sata, pokušati da što bolje usavršim jezik i upoznam ovdašnje prilike – rekao je Bon u svojoj prvoj izjavi po postavljanju za trenera mađarskog šampiona.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball