Hrupec menja Saračevića na klupi Podravke - Balkan-Handball.com
Naslovna AnalizeTrenerski kutak Hrupec menja Saračevića na klupi Podravke

Hrupec menja Saračevića na klupi Podravke

Zorica Radojkovic
0 komentar

Iz redova Podravke Vegete stižu vesti da trener Zlatko Saračević neće voditi ekipu sledeće sezone. Rukovodstvo koprivničkog kluba odlučilo je da se zahvali na saradnji iskusnom stručnjaku godinu dana pre isteka ugovora i na njegovo mesto postavi Nevena Hrupeca. 

Hrupec će se tako posle osam godina u inostranstvu vratiti u svoj grad i klub gde je započeo svoj profesionalni put. Tokom internacionalne karijere 46-godišnji stručnjak je vodio poljske, italijanske i rumunske klubove sa kojima je igrao i evropska takmičenja, a obavljao je i funkciju selektora italijanske ženske reprezentacije.

-Osjećaj je nevjerojatan. Emocije se ne mogu opisati tako jednostavno, ali ja sam izuzetno sretan i u ovom trenutko ne mogu vjerovati da ću se vratiti kući nakon toliko godina. Trebat će vremena da shvatim da je zaokruženo jedno dugo razdoblje rada u inozemstvu i da sam ponovno dobio priliku vratiti se svojoj kući, obitelji i u svoj klub koji me stvorio kao trenera. Ciljevi koji će biti postavljeni pred mene bit će izazov kojem se radujem i siguran sam da ćemo napraviti sve i uložiti maksimalne napore da ih i ostvarimo. Svjestan sam odgovornosti i težine ovakvog izazova, ali se osjećam jako motivirano i jedva čekam da se vratim. Ovim putem želim zahvaliti RK Podravki na ukazanom povjerenju i trudit ću se da svo svoje znanje i iskustvo stavim na raspolaganje klubu te da predanim i odgovornim radom doprinesem dobrim rezultatima kluba na svakom nivourekao je trener Neven Hrupec za zvaničan sajt kluba.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball