Nikola Marković novi trener Konjuha! - Balkan-Handball.com
Naslovna AnalizeTrenerski kutak Nikola Marković novi trener Konjuha!

Nikola Marković novi trener Konjuha!

0 komentar

 Nakon završetka sezone u kojoj su rukometaši Konjuha iz Živinaca osvojili četvrto mesto i tako izborili plasman u Čelendž Kup, u uvek ambicioznoj rukometnoj sredini, došlo je do promene trenera. Na mesto Damira Cipurkovića, dolazi Pančevac, Nikola Marković, koji je prvu polusezonu prošle godine proveo u Lokomotivi iz Brčkog, a ljubiteljima rukometa ostao u sećanju kao trener generacije Crvene zvezde, koja je 2004. godine uspela da na "Banjici" pobedi, tada aktuelnog šampiona Evrope, Celje PL u prvom kolu Lige šampiona. 

– Damiru Cipurkoviću kao bivšem igraču i treneru "Konjuha" uvek će vrata ostati otvorena. Međutim, nama u narednom periodu treba trener koji će posvetiti veliku pažnju pored seniorskog tima i radu s mlađim kategorijama, to jest jednom pofesionalnom radu od osam sati dnevno. Nažalost, Damir nije mogao prihvatiti se tih obaveza i mi smo angažovali stručnjaka iz Srbije, koji je prošle godine u prvom dijelu Premijer lige BiH vodio ekipu "Lokomotive" iz Brčkog, a vodio je nekada i RK "Crvenu zvezdu" Beograd" – izjavio je za sajt Konjuha, sportski direktor kluba, Jasmin Omerefendić.

Kako saznajemo, Konjuh će se kandidovati za organizaciju kvalifikacionog turnira Čelendž Kupa, koji ga očekuje krajem godine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball