Serdarušić u Celju naredne četiri i po godine! - Balkan-Handball.com
Naslovna AnalizeTrenerski kutak Serdarušić u Celju naredne četiri i po godine!

Serdarušić u Celju naredne četiri i po godine!

0 komentar

 Novi trener Celja Pivovarne Laško, Zvonimir Noka Serdarušić, potpisao je ugovor do juna 2014. godine. Tako će "Aleks Ferguson rukometnog sporta", imati dovoljno vremena, da paralelno radeći u slovenačkoj reprezentaciji i klubu – instituciji, napravi rezultate, kakve je beležio vodeći THW Kiel u periodu od 1992. do 2008. godine. Pre toga, u svojoj karijeri, Serdarušić je radio u komšijskom Flensburgu i Bad Švartau, gde je započeo uspešnu međunarodnu karijeru 1989. godine (počeo u rodnom Mostaru 1984. godine, a nakon toga tri godine proveo u Metkoviću).

Što se tiče igračke karijere, Serdarušić ju je započeo u Veležu, nastavio u Bosni iz Sarajeva i Partizanu iz Bjelovara, da bi je okončao u dresovima Kila i Fukse iz Berlina 1984. godine.

Celjani su dobili i novog sportskog direktora kluba, klupsku legendu, Romana Pungartnika, koji je 14 godina proveo noseći dres kluba iz tadašnjeg "Goloveca". "Pungi" je sa Nokom već sarađivao kao igrač u Kilu, a predstavljaju i par u reprezentaciji Slovenije, koja je zauzela 11. mesto na upravo završenom Evropskom prvenstvu u Austriji.

Izvor: PR služba CPL

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball