Vladan Matić u Celju do 2015: "Dokaz da smo na pravom putu" - Ostaje i Marguč! - Balkan-Handball.com
Naslovna AnalizeTrenerski kutak Vladan Matić u Celju do 2015: "Dokaz da smo na pravom putu" – Ostaje i Marguč!

Vladan Matić u Celju do 2015: "Dokaz da smo na pravom putu" – Ostaje i Marguč!

0 komentar

Odlična sezona sa podmlađenom ekipom formirala je nepodeljeno mišljenje slovenačke rukometne javnosti da je Vladan Matić dobar posao u Celju. Celjani su u godini u kojoj su bili gotovo prežaljeni došli do polufinala Kupa pobednika Kupova i izborili igranje u EHF Ligi šampiona. To je nateralo upravu Celja PL da ponudi produženje saradnje srpskom treneru sve do 2015. godine:

– Produžetak saradnje je za mene znak da smo na dobrom putu. Produžetak saradnje shvatam kao podršku rukovodstvo meni i načinu na koji radim sa ekipom. Veoma sam zadovoljan i nadam se da ćemo napredovati iz godine u godinu. Sledeća sezona je prelomna, igraćemo LŠ i na dva fronta u Sloveniji, a očekivanja od Celja su uvek veoma visoka. Čeka nas 50% teži posao, ali bez obzira na to, moramo ići korak po korak i graditi ekipu, koja će svoj vrhunac imati za dve godine – bile su reči bivšeg jugoslovenskog reprezentativca, a trenera u Pik Segedu i FTC-u.

Sa Matićem, ugovor je produžilo i odlično desno krilo, slovenački reprezentativac, Gašper Marguč (22), koji će takođe u Celju ostati do 2015. godine:

– Veoma sam zadovoljan. Ovo je moj klub, ovde sam odrastao, verujem u viziju i u to da ćemo napraviti dobre rezultate u budućnosti.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball