Balkan-Handball.com

WANTED – Zdravko Zovko umjesto Trefilova?

 Tko čeka taj i dočeka. Zdravko Zovko je nakon razlaza s Podravkom bez angažmana, odbio je neke unosne poslove (reprezentacija Katara) u želji za pravim, izazovnim klubom.

Čini se kako je vrijeme došlo…

– Do ponedjeljka-utorka ću vjerojatno donijeti odluke – reći će nam bivši izbornik muške i ženske reprezentacije.
Poznata je Zovkova želja za nekim njemačkim klubom, ali nama posebno dobro i izazovno zvuči informacija da ruska Zvezda Zvenigorod zove na klupu koju trenutno drži legenda ženskog rukometa Evgenij Trefilov.

– Imam kontakt, ali je još uvijek daleko od gotove stvari – potvrdit će Zovko, te nam otkriti i neke druge opcije.

– Ponuda slovačkog Tatran Prešova je jako korektna, radi se o dobrom klubu koji igra Ligu prvaka, ima stabilnog sponzora.
Kako će sam priznati ponude iz njemačke, ma koliko mu bila privlačna, nisu od klubova iz samog vrha i to je razlog zašto još nije prihvatio angažman u najjačoj rukometnoj ligi svijeta.

Što se tiče Rusa informacije koje dolaze govore o želji Zvezde za otvaranjem prema Europi, dovođenju Skandinavki, a novac navodno nije problem. I Zovko bi sa sobom trebao povesti Matu Matijevića za pomoćnika…

Zdravko Zovko je trener s europskim naslovima sa Zagrebom, trener s imenom i prezimenom u europskim razmjerima, čovjek koji je vodio Celje i Veszprem i nakon pauze sigurno je gladan rukometne klupe i novih izazova.

Početak sljedećeg tjedna će pružiti puno više odgovora oko budućnosti Zovka.

M. Krasić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *