7. "KEMPA 4 SPORT CUP" u slovačkom Prešovu početkom januara - Balkan-Handball.com
Naslovna Arhiva 7. „KEMPA 4 SPORT CUP“ u slovačkom Prešovu početkom januara

7. „KEMPA 4 SPORT CUP“ u slovačkom Prešovu početkom januara

zika.bogdanovic
1 komentar

Od trećeg do šestog januara 2013. godine u centru slovačkog rukometa, gradu Prešovu, održaće se 7. „Kempa 4 SPORT Cup“, turnir mlađih kategorija, koji je prošle godine okupio 77 ekipa iz 10 evropskih zemalja. Turnir koji raste iz godine u godinu, podržan je od strane federacije Slovačke, grada Prešova i najpoznatijeg sportskog kolektiva, rukometaša Tatrana, učesnika SEHA lige i već godinama jednog od najboljih klubova iz srednje Evrope.

Da sve prođe na visokom nivou i ove godine, pobrinuće se i glavni organizator – firma 4 SPORT Ltd. Prešov uz pomoć PRO REGIO Citizen Association i zvaničnog distributera sportskog brenda Kempa na teritoriji Slovačke, firme Pro League.

– Očekujemo u Prešovu između 80 i 100 ekipa iz više evropskih zemalja. Svi oni koji budu odlučili da dođu na turnir, imaće prilike da igraju u kvalitetnim dvoranama na dobro organizovanom turniru. Kvalitet protivnika je iz godine u godinu zagarantovan, a svaka ekipa će imati priliku da odigra šest do sedam kvalitetnih utakmica – kažu organizatori i Prešova i dodaju:

– Tatran Prešov nije poznat samo kao klub sa dobrom seniorskom ekipom, već i sa dosta dobrih igrača u mlađim kategorijama. Kako se turnir organizuje šesti put, a krenuli smo sa momcima od 13 i 14 godina, još uvek se iz njega nisu izrodila neka velika imena svetskog rukometa, ali sigurni smo da ćemo se njima ponositi već u narednim godinama – uvereni su organizatori.

Do sada su učešće na „KEMPA 4 SPORT CUP“ potvrdile ekipe iz sedam zemalja, među kojima i Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Poljske, Češke, itd…

Sve detaljnije informacije o „Kempa Cup“ u Prešovu, načine prijavljivanja i uslove, možete naći na sajtu turnira.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball