Tvorac nerealnih priča Crne Gore, Adžić: Sve ovo što radimo nije realno - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaDANSKA 2015 Tvorac nerealnih priča Crne Gore, Adžić: Sve ovo što radimo nije realno

Tvorac nerealnih priča Crne Gore, Adžić: Sve ovo što radimo nije realno

Zorica Radojkovic
1 komentar

Crna Gora je ostala bez polufinala, a selektor Dragan Adžić pričao je za Vijesti posle poraza od Norveške i podvukao da je sve vidjeno realno stanje: 

-Čista pobjeda Norveške, bila je bolja u svakom segmentu igre, a mi nismo bili na željenom nivou. Nisam uspio da ekipa u meč uđe bez grča. Nama je ova utakmica možda više značila, a nije mi to bila želja, već sasvim suprotno. Ponosan sam, ipak, na ove djevojke, Mara Jovanović je igrala sa „puknutim” listom, a Suzana Lazović sa onakvim koljenom. One ostaju heroine i poslije poraza, sve ovo što radimo nije realno i to je makar meni jasno, iako je moja odgovornost da pravim nerealne priče, kakve su bile dosad“, rekao je Adžić i opravdao nešto slabiju partiju nosioca igre Raičević i Bulatović:

-„Sedma je utakmica, stiže i umor, nije bio samo grč. Norvežanke su vrlo zahtjevne i sa kretnjama i sa ritmom, a ni igračice sa klupe nisu dale doprinos kakav smo htjeli. Naravno da bi bilo drugačije da smo dali neke stvari, ali ovo je realna slika odnosa snaga Norveške i Crne Gore“.

Crna Gora u petak od 15.30 igra prvi meč za plasman od 5. do 8.mesta protiv domaćina Danske. 

Možda vam se dopadne

1 komentar

Bgd 17/12/2015 - 19:58

Prvi time out u 58. na -3 ??????

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball