Pop-Lazić: „Ubila“ nas Voltering, nema predaje! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Pop-Lazić: „Ubila“ nas Voltering, nema predaje!

Reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Nemačke 19:26 u prvom meču glavne faze na EP 2016 u Geteborgu, ali još uvek ima šanse za visok plasman na prvom velikom takmičenju u novom olimpijskom ciklusu:

  • Nismo pokazali igru kakvu smo imali u prvom delu takmičenja. Loše smo otvorili meč i dosta zicera promašili na startu. Uplašili smo se od golmana Klare Voltering i čitavu utakmicu nismo uspevali da uđemo u ritam koji smo imali u Stokholmu. Imamo još uvek šanse za veliki plasman. Ovu utakmicu moramo zaboraviti, ali i uraditi analizu i videti šta može bolje. Pali smo energetski, nismo imali snage da se suprostavimo fizički dominantnoj reprezentaciji Nemačke.

Pivotmen Slađana Pop Lazić:

  • Nismo imali dobru realizaciju, Klara Voltering nas je „ubila“. To je presudilo. Borile smo se, pokušavale, ali danas nije išlo. Nadam se da ćemo se za dva dana vratiti na ono staro. Nećemo se predati, budite sigurni. Ni dovde mnogi nisu verovali da ćemo stići, ali mi verujemo da i dalje možemo da igramo na visokom nivou. Biće ovo tužno veče, ali sutra je već novi dan i nećemo se predati 100%.

Jovana Kovačević, bek:

  • Čestitala bih svojim devojkama na velikoj borbenosti. Nismo iskoristili par zicera na startu, izgubili ritam i to je presudilo. Idemo dalje, ima još da se igra. Nadam se da će sledeća utakmica biti bolja.

Srpkinje sledeći meč igraju za dva dana protiv Holandije.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *