Bonaventure sude moguće finale Crna Gora - Norveška! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEURO 2014 Bonaventure sude moguće finale Crna Gora – Norveška!

Bonaventure sude moguće finale Crna Gora – Norveška!

zika.bogdanovic
3 komentari

Noćna mora crnogorskog rukometa iz Londona 2012. godine, francuske sudije Bonaventura, mogle bi da sude još jedno finale između Crne Gore i Norveške, posle onog kontraverznog u finalu OI turnira, kada su deljenjem pravde bile nezadovoljne devojke iz Crne Gore. EHF je odredio parove za finalni dan, a Francuskinje će suditi finale ako u njemu bude igrala selekcija Norveške, s obzirom da je drugi nominovani par upravo iz te države (Roen i Artsten). Kako je nemoguće da domaće sudije sude svom nacionalnom timu, jasno je da u slučaju pobede Norveške nad Švedskom (20.30), Francuskinje dobijaju priliku da sude za zlato.

Da bi došle do te borbe, Crnogorke moraju savladali Španiju (18).

Možda vam se dopadne

3 komentari

Ragbi :) 19/12/2014 - 12:27

Ne samo za zlato nego i za bronzu ako Norveska ne prodje u finale.
Pa nisu samo Crnogorske nezadovoljne njima, cela rukometna javnost se zali na njih, jedan francuski trener je usred utakmice skinuo gace da ima pokaze d**e u cast njihovom sudjenju.

Odgovori
alex 20/12/2014 - 12:49

Bonaventure su najbolji sudiski zenski par u svetu zajedno sa Florescu i Stoia od Rumunjska i sosema zasluzano dobile su finalne meceve, ja sam gledao finale London 2012 megu MNE i NOR i mislim da ni je bilo mnogo gresaka sestre Bonaventura jer oni ne toleriraju rugby sta je slucaj sa Arnsten/Roen!

Odgovori
D 22/12/2014 - 11:19

Florescu i Stoia…haha..tek za njih nemam nikakvih komentara..
par bez iakakve konstante..taman kad mislis da su dosle k sebi i pocele suditi, krenu donositi takve odluke koje ni jedna osoba na tribini nije u mogućnosti shvatiti,a u konačnici vjerojatno ni njima samima nije jasno šta su to dosudile.
Ako se već forsiraju ženski suci, definitivno glas za Arntsen i Roen.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball