MAKEDONIJA SLAVI JANCA: Slovenci izvukli remi protiv Tunisa! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaFRANCE 2017 MAKEDONIJA SLAVI JANCA: Slovenci izvukli remi protiv Tunisa!

MAKEDONIJA SLAVI JANCA: Slovenci izvukli remi protiv Tunisa!

zika.bogdanovic
0 komentar

Sjajnim cepelinom Mihe Zarabeca i Blaža Janca par sekundi pre kraja, Slovenija je herojski izvukla remi protiv Tunisa 28:28 (13:15) i tako ostalo u borbi za prvo mesto u grupi B na SP 2017, ali što je bitnije za rukometnu publiku u Makedoniji, osigurala plasman Makedoncima u osminu finala! Izgubljen je bio meč u Mecu za SLO selekciju na par minuta pre kraja, Veselin Vujović je nemoćno širio ruke, Tunišani su imali +3 i napad na tri minuta pre kraja, ali sve je to nestalo u furioznom finišu šeste reprezentacije sa prošlih OI u Riju!

Šest minuta pre kraja na semaforu je pisalo 23:28, a onda je usledila serija Slovenije 5:0!

Fanatični do krajnjih granica u meču u kome su morali da pobede, Tunišani su tukli i u napadu, i u odbrani, i preokrenuli vođstvo Slovenije – 19:17 u poslednjih 20 minuta. Gotovo pa uplašeno su delovali Kavtičnik, Zarabec i društvo u jednom trenutku pred divljim Afrikancima, ali su uspeli da se konsoliduju u samoj završnici i pokažu karakter velike ekipe.

VIDEO: Tež zakucao Zarabeca za patos i pocrveneo!

Vid Kavtičnik je imao sjajno prvo poluvreme sa sedam golova, Blaž Janc je postigao šest, a sa druge strane, levi bek Sanai je bio raspucan sa osam pogodaka, dok je na golu briljirao Misaui sa 15 odbrana.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball