SAMOKRITIČNA GULDEN: Mogu li da se pogledam u ogledalo? - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaNEMAČKA 2017 SAMOKRITIČNA GULDEN: Mogu li da se pogledam u ogledalo?

SAMOKRITIČNA GULDEN: Mogu li da se pogledam u ogledalo?

Zorica Radojkovic
0 komentar

Najbolja švedska i jedna od najboljih rukometašica sveta, Izabel Gulden bila je veoma razočarana posle izgubljenog polufinala protiv Francuske. 

Gulden je prvi strelac svoje selekcije sa 39 golova i ubedljivo prvi asistent (31 uspešno dodavanje) na prvenstvu, ali joj u meču sa Francuskom nije išlo pa je na terenu provela nešto malo više od pola sata uz šut 2/6: 

  • Teško je imati ovaj osećaj. Mogu li da se pogledam u ogledalo i da kažem da sam dala sve što sam mogla? Očekujem mnogo više od sebe. Očekivala sam da ću pružiti više i biti mnogo opasnija po protivnički gol. 

Švedska je propustila istorijsku šansu da se plasira u finale i obezbedi prvu medalju sa šampionata sveta, ali ima još jednu priliku u nedelju od 14.30:

  • Nikada nismo osvojili medalju na Svetskom prvenstvu tako da će nam meč sa Holandijom mnogo značiti. Biće teško jer je to odlična reprezentacija. Borićemo se za medalju iz sve snage i učinićemo sve što možemo da je dobijemo. Naravno da smo ponosni što smo stigli u Hamburg, ali želimo da se vratimo kući sa bronzom. 

Utakmica za bronzu izmedju Holandije i Švedske počinje u 14.30, a veliko finale izmedju Francuske i Norveške je od 17.30.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball