Sanja Radosavljević optimista pred SP: Isti pristup svakom protivniku - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaNEMAČKA 2017 Sanja Radosavljević optimista pred SP: Isti pristup svakom protivniku

Sanja Radosavljević optimista pred SP: Isti pristup svakom protivniku

zika.bogdanovic
0 komentar

Ako se na nekoj poziciji može reći da je budućnost osigurana što se tiče srpskog državnog tima, to je svkaako levo krilo, na kome od svog debija na Svetskom prvenstvu u Danskoj 2015. godine, briljira Sanja Radosavljević. Dvadesettrogodišnja Pančevka bila je jedna od najzapaženijih članica srpskog tima na Evropskom prvenstvu u Švedskoj prošle godine, a dobre partije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, najavljuje i dobra klupska godina u Mađarskoj.

Iz reči nekadašnjeg članice pančevačkog Dinama i kragujevačkog Radničkog izbija optimizam:

Naporno smo radili prethodnih dana. Pored treninga, odgledali smo i naše rivale u grupi u Lajpcigu. Spremamo se i nadamo se najboljem. Prvo nam dolaze Kineskinje i sigurna sam da ćemo ih ozbiljno shvatiti, bez obzira što nemaju veliki međunarodni rejting. Slično igraju kao Korejanke, brze su, imaju samo jednu ili dve visoke igračice, ali ključ je u našoj igri. Moramo da gledamo sebe, da postavimo igru, onda će sve biti lakše – kaže Sanja i ne dozvoljava da se otvaranje sa Kinom i naredni meč sa Kamerunom okarakterišu kao „lakšim mečevima“:

  • Ne smemo tako da razmišljamo. Svaka utakmica je teška. Svaka utakmica vredi dva boda. Moramo uvek da budemo maksimalne ako želimo da se radujemo. Za mene je radost medalja. To je cilj svih ciljeva. Sportista sam i nemam problema da kažem šta je za mene cilj. Za to se borim.

    Sanja Radosavljević pozdravila je i ideju Sajma Sporta održanog proteklog vikenda u Beogradu.

  • Deca su srećna i radosna, a to je poenta svega.. Kada ih pogledam to me čini srećnom. Važno je da se deca prave sportom, nije važno kojim. Krenula sam sa atletikom, prešla na folklor i na kraju završila na rukometu. Četiri-pet godina atletike na 60 i 100 metara, nastupi za reprezentaciju u mlađim kategorijama, sve mi je to kasnije pomoglo i u rukometu – zaključila je Sanja Radosavljević.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball