Selektor Obradović posle eliminacije Srbije: Ubedljivo najslabiji meč - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaNEMAČKA 2017 Selektor Obradović posle eliminacije Srbije: Ubedljivo najslabiji meč

Selektor Obradović posle eliminacije Srbije: Ubedljivo najslabiji meč

Zorica Radojkovic
3 komentari

Selektor reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović, ovako je prokomentarisao poraz od Crne Gore 29:31 u osmini finala SP 2017:

-Od kako smo ovde na Svetskom prvenstvu, ovo je ubedljivo bio najslabiji meč. Velika želja je postojala, ali i veliko iskustvo reprezentacije Crne Gore koja je dugo u ovom sastavu. Nismo bili skoncentrisani oko ulaska pivotmena. Primili smo mnogo golova na ta utrčavanja. Imali smo dosta promašenih šuteva na početku utakmice iz neizgrađenih situacija. U budućnosti ćemo morati da radimo na drugom i trećem talasu. Primili smo dosta golova na brzi centar i izmene igrača, a to smo znali. To je rezultiralo kako je rezultiralo. Nismo uspeli smo da se vratimo, gubili smo lopte, primali lake golove. Slede kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Sledi duboka analiza, šta i kako dalje. Možemo mnogo bolje. Pružali smo mnogo bolje igre od ove današnje. Nedostatak koncentracije, možda strah od pobede i neiskustvo je dovelo do toga.

Možda vam se dopadne

3 komentari

Jagodinac 11/12/2017 - 07:52

Nista novo kod nashih selektora. Na skoro svakoj iole ozbiljnijoj utakmici poraz.steta sto umesto Crnogorkinnisje Ljuba dobio Farska Ostrva ili Luksemburg. I sada analizira. Ovo nije valjalo pa ono nije valjalo pa tu smo gresili pa tamo. Pa Ljubo to se resava za vreme utakmice i u poluvremenu. Vrati se u Dinamo. To je tvoj nivo pa da harash po Srpskoj ligi.

Odgovori
SELEKTOR 11/12/2017 - 13:24

DINAMO IZVINI KADA SE TAKO RAZUMES U RUKOMET STO NISI SE PRIJAVIO NA KONKURS SELEKTORA

Odgovori
Milan 11/12/2017 - 19:10

Pa ni tamo nista nije uradio jos kad se vidi ko je pomocnik onda je sve jasno

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball