Pero Milošević: "To nije bio Lovćen iz 2012-te" - Balkan-Handball.com
Naslovna Arhiva Pero Milošević: „To nije bio Lovćen iz 2012-te“

Pero Milošević: „To nije bio Lovćen iz 2012-te“

zika.bogdanovic
1 komentar

Teško je pao poraz od Sloge 23:25 u polufinalu kvalifikacija za Ligu šampiona, Peri Miloševiću, strategu Lovćena. No i pored toga, smireno je pokušao da nađe razloge loše partije njegovih izabranika, koji su pre dolaska u Beograd najavljivali plasman u elitu:

– Čestitam Slogi, bili su večeras bolji od nas. Nismo ličili na Lovćen u 2012. godini. Pripremali smo se, igrali dobro u kontrolnim utakmicama. Nismo ličili u fazi odbrane, nisam prepoznao svoje igrače. Nismo imali agresivnost, padali smo u odbrani, pet-šest puta, što nam se nije desilo u SEHA ligi. Ne znam da li je bio grč ili šta već drugo. Sloga je dovela nekoliko igrača, nadali smo se da neće da se uklope, dok smo mi došli sa sastavom od prošle godine, pa je i Grbović igrao povređen. Od mene sve čestitke za taj gest – rekao je Milošević i dodao:

– Ovo su momci koje sam trenirao do sada i ponosan sam na njim. Večeras nismo bili na nivou, ni u jednoj fazi. Imali smo puno tehničkih grešaka. Napravićemo analizu, zašto nismo bili pravi kada je to bilo potrebno.

Trener šampiona BiH, Aleksandar Dugić, bio je presrećan:

– Presrećan sam. Moja ekipa je potpuno nova. Imali smo puno problema pre dolaska ovde. Ostali smo bez klasičnog pivotmena, koji bi trebalo da bude nosilac igre na duboke zone. Međutim, igrači su dali maksimum i rešili smo ovaj meč u svoju korist – rekao je strateg Sloge.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Belgradeboy 09/09/2012 - 11:16

Ne, nego to nije bilo Cetinje gde Lovcen mora da pobedi, i gde se sudi sve sto gospodin dobaci/vrisne sa klupe!!!

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball