Balkan-Handball.com

27. EUROFEST u Kopru od 2. do 7. jula

Period od 2. do 7. jula u Kopru rezervisan je za najbolji rukomet! Više od 200 timova, odnosno 3000 učesnika, takmičiće se tokom šest dana, na više od devet terena širom grada koji će ponovo nositi ime „Evropska prestonica rukometa“. 27. Eurofest će ove godine imati goste iz čak 15 zemalja, među kojima su Srbija, Hrvatska, Austrija, Danska, Izrael, Makedonija… 

Novo izdanje, sada već čuvenog Eurofesta, nudi neke novitet u odnosu na prethodne godine. Pored organizivanih atrakcija za sve učesnike nakon mečeva, ljudi iz organizacije turnira poturdili su se da ovog leta, turnir podignu na još višu lestvicu. Centralni događaj ostaje uz šestalište, na trgu Ukmar, a posetioci festivala imaće priliku da uživaju i na Titovom trgu, odnosno kod sportskog centra Bonifika, gde će se dešavanja odvijati pod dnevnim svetlom.

Kako bi se gosti što lepše osećali tokom borvka, smišljen je niz događaja koji će činiti propratini sadržaj. Od kulinarske večeri, preko izbora za mis/mistera Eurofesta, karaoka večeri, do turnira u mini rukometu kao i rukometu na pesku, rukometaši i rukometašice će moći da na zanimljiv i kreativan način potroše ono malo slobodnog vremena.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *