Vreme je da postanete "osmi igrač" - #be8player! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Vreme je da postanete „osmi igrač“ – #be8player!

Vreme je da postanete „osmi igrač“ – #be8player!

zika.bogdanovic
0 komentar

Svaka rukometna ekipa ima osmog igrača –  svoje navijače koji su važna karika u pobedi svog kluba. To su bili razlozi tima SEHA GAZPROM lige da pokrene kampanju specijalno posvećenu rukometnim navijačima! Kampanje je startovala u ponedeljak, a biće aktivna na mečevima regionalne lige od 28. oktobra do 10. novembra.

Kako ističu u SEHA, glavni cilj ovog projekta je dovesti što više navijača na tribine, spojiti navijače iz celog sveta s nultom stopom tolerancije na nasilje i prijateljstvom. Projekat u kome se želi obrazovati mlađe generacije o rukometu kao sportu u kojem su navijači osmi igrač svog kluba.

„S pozitivnim stavom i na korektan način možete pomoći svojoj ekipi u najtežim trenucima na terenu, uživati u utakmici i stvarati uspomene za cijeli život“.

Cilj kampanje je uključiti što više navijača u ovaj socijalni projekt kojim želimo pokazati kako izgleda pravi rukometni navijač. Cilj je da rukometni navijači objavljuju svoje fotografije s tribina na zid Facebook stranice SEHA – Gazprom lige te na Instagram i Twitter uz oznaku #be8player. Svake nedelje će nekoliko najboljih fotografija biti nagrađeno #be8player majicom u boji njihovog najdražeg kluba.

 

PRIDRUŽITE SE!

Sve informacije oko kampanje možete pronaći na www.be8player.com – web stranici posvećenoj navijačima i posebno napravljenoj za ovu kampanju.

Pokaži da si osmi igrač na sljedećim utakmicama:

28.10.

Vardar – Meshkov Brest
Tatran Prešov  – PPD Zagreb
Borac m:tel – Veszprem Handball
Nexe – Maks Strumica

29.10.

Vojvodina – Veszprem Handball

30.10.

Spartak Vojput – Veszprem Handball

1.11.

Meshkov Brest – Nexe
PPD Zagreb – Spartak Vojput

10.11.

Veszprem – Vardar

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball