Partizan u Nišu (18.30): Da se ne ponovi Plana - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Partizan u Nišu (18.30): Da se ne ponovi Plana

Partizan u Nišu (18.30): Da se ne ponovi Plana

zika.bogdanovic
0 komentar

Dva meča 10. kola Super lige na programu su u utorak. U Nišu će megdan podeliti domaći Železničar i beogradski Partizan (18.30).

– Istina je da će Partizan najverovatnije igrati plej-of, a mi sigurno plej-aut i da eventualni bodovi ne bi imali veliki takmičarski, ali za nas bi imali ogroman moralni značaj i jedna dobra partija bila bi injekcija samopouzdanja pred nastavak sezone, a posebno pred utakmicu sa Požarevcem, poslednju u ovoj kalendarskoj godini, koja nam je imperativ u tekućem ciklusu. Reč je o izrazito mladoj ekipi, koju uglavnom čine juniorski i kadetski reprezentativci naše zemlje, a sa njima sam imao priliku i da neposredno sarađujem. Njihov prvi šuter Sretenović je povređen, ali tu su Mršulja, Popović, Kukić, Živković, Radojković… Poletni su, brzi, puni energije, ali ako dođu ovde sa već upisana dva boda, to bi moglo da im se obije o glavu. Uostalom, Železničar je u prvom kolu tekućeg prvenstva, u Beogradu, vodio do 58. minuta i pokazao da može ravnopravno da se nosi sa crno-belima – rekao je trener Nišlija Vladimir Stanojević, prenose Narodne novine.

Prva opcija na golu crno-belih, Aleksandar Tomić, smatra da se njegovom timu neće ponoviti neprijatna situacija iz prošlog kola, poraz u Velikoj Plani od Morave 29:28:

– Nismo bili pravi u Plani. Pristup nije bio dobar, a domaćin, iskusan i motivisan, to je iskoristio. Očekujem težak meč bez obzira što su oni na začelju tabele. Njima je potrebna jedna pobeda da se malo dignu, a nas njihov jedan bod neće zavarati. Nama je pobeda preko potrebna da još više učvrstimo poziciju za plej-of. Najveća opasnost nam preti od Mađara i Pernara, ali nećemo ponoviti pristup iz Plane – zaključio je Tomić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball