SRLS: Metaloplastika vida rane u "Šumicama" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan SRLS: Metaloplastika vida rane u „Šumicama“

SRLS: Metaloplastika vida rane u „Šumicama“

zika.bogdanovic
0 komentar

Crvena zvezda i Metaloplastika odmeriće snage u 11. kolu Super lige (18.30). Šapčani, u krizi, nakon eliminacije iz Evrope i domaćeg poraza od Požarevca, idu na noge lideru na tabeli, koji bi se pobedom još više približio plasmanu u plej-of. Crveno beli su posle velikog preokreta došli do bodova u Kragujevcu – 25:24:

– Teško gostovanje, vrlo važna dva boda na putu ka play off-u. Dosta oscilacija u igri što je dovelo do toga da jurimo rezultat ceo meč, na kraju dobra odbrana, 7 minuta bez primljenog gola, i naravno malo sreće su doneli preokret – kaže srednji bek Aleksandar Dragutinović i poziva na oprez protiv Šapčana:

– Nadam se da ćemo izbeći te oscilacije protiv Metaloplastike, u krizi ili ne, oni su tim koji je jedini bio neporažen do prošlog kola i svakako ćemo morati da damo sve od sebe da bodovi ostanu u Beogradu. Pojačali su se u odnosu na prvu utakmicu u Šapcu, sada su jači za odličnog golgetera Ilića i iskusnog Rajkovića. Svakako treba pomenuti i odličnog golmana Arsića. Mislim da će presuditi bolja odbrana, a ako ponovimo odbranu kao u završnici u Kragujevcu nećemo imati problema.

Golman Darko Arsić, ovako je video prvi poraz u sezoni od Požarevca (25:30):

– Niko nije očekivao da ćemo prvi poraz doživeti baš od Požarevca na svom terenu, a najviše mi sami. Međutim, desilo se to što se desilo, moramo dalje. Izbacili smo tu utakmicu iz glave, i sada razmišljamo samo o narednom protivniku.

O predstojećem meču protiv crvene Zvezde u Beogradu.

– Iskreno, nama su tu preko potrebna dva boda. Imamo respekt prema njima, ali idemo u Beograd sa namerom da pobedimo, kako bi anulirali taj poraz od Požarevca. Igramo protiv, po mom mišljenju, najbolje ekipe u prvenstvu. Zlatanović je odličan na golu, dobar, iskusan golman. Nosilac njihove igre je srednji bek, mislim da je on najbitniji Zvezdin faktor u napadu. Pokušaćemo da nađemo rešenja za njihove bekove i brza krila. U napadu imamo spremne varijante za protivničku odbranu – ističe Arsić.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball