Nišlije u Požegi: Domaćin bez prava na opuštanje - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Nišlije u Požegi: Domaćin bez prava na opuštanje

Nišlije u Požegi: Domaćin bez prava na opuštanje

zika.bogdanovic
0 komentar

Požeška Sloga čeka fenjeraša iz Niša, Železničar, od 19 časova u meču 11. kola Super lige Srbije.

Desno krilo, Armin Kaltak, prokomentarisao je trijumf u Plani u prošlom kolu – 29:28:

– Uspeli smo da se vratimo posle najslabije partije u sezoni u Šapcu i slavimo u Plani. Atmosfera nije bila ni malo prijatna, bilo je svega više osim rukometa, pritiska, nesportskih faulova. Uspeli smo srećno da dođemo do pobede u poslednjem napadu, naš golman je odbranio sedmerac i doneo bodove. Pokazali smo karakter i dobili tu utakmicu.

Stiže fenjeraš iz Niša…

– Nećemo se opustiti, na nama je da pokažemo da zaslužujemo ovo mesto na tabeli i dođemo do novih bodova. Hvala Bogu, svi smo zdravi.

Trener RK Železničar Niš, Vladimir Stanojević Piki, o porazu od Partizana 28:43:

– Očekivao sam mnogo bolju igru, ali presudna je bila naša izuzetno loša igra u odbrani. Znali smo šta možemo da očekujemo od Partizana i bila je lepa prilika za moje igrače da se pokažu i da se nadmeću sa jednom mladom i dobrom ekipom, ali bili su bolji i ja im čestitam.

Čini se da su Nišlijama sve lađe potonule…

– Da, deluje kao da su sve ladje potonule, ali u svemu tražim i neke dobre stvari. Situacija je katastrofalna u svakom pogledu, ali izdržaćemo još ova dva kola pa videti svi kako ćemo i šta ćemo!

Gostovanje u Požegi…

– Požega je hit ove polusezone i koriste svojih pet minuta. Mi nemamo šta da izgubimo, igraćemo da probamo da pokažemo da vredimo više od ovog jednog boda i da pokrenemo stvari sa mrtve tačk.e Biće teško, ali u sportu je sve moguće.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball