NEOČEKIVANO IZ BANJALUKE: Borac pomerio granice sa kalendarom za 2016! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan NEOČEKIVANO IZ BANJALUKE: Borac pomerio granice sa kalendarom za 2016!

NEOČEKIVANO IZ BANJALUKE: Borac pomerio granice sa kalendarom za 2016!

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometaši Borca iz Banjaluke promovisali su kalendar za 2016. godinu, koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Kako i ne bi, kada je autor fotografija poznati Stefan Lupino, a modeli – rukometaši bosanskohercegovačkog šampiona.

Dugo najavljivani kalendar RK Borac m:tel za 2016. godinu, za koji je fotografije radio svjetki poznati fotograf Stpehan Lupino, danas je konačno ugledao svjetlo dana.

– Na kraju je posao uspješno okončan i svi su oduševljeni krajnjim proizvodom. Moram iskreno da se zahvalim igračima, koji su “stoički” izdržali sve Lupinove zahtjeve, kao i slavnom fotografu. Posebno hvala našim sponzorima, navijačima i svima koji na bilo joji način podržavaju RK Borac na putu ka starim stazama slave – naglasio je direktor kluba Vladimir Branković.

Cena kalendara je 10 KM (pet evra), a može se kupiti i u Knjižari Stylos u Gospodskoj ulici u Banjaluci, Knjižari KECKOM, Ravnogorska 24 (Nova Varoš), a uskoro i u KONZUM Family Centru Banja Luka i kioscima Lafka FDBL.

Takođe, kalendar možete naručiti i direktno na mail: [email protected] ili na našoj Facebook stranici, koji će biti dostupan poštom.

VOLI IH I ŽENSKO I MUŠKO

Iskorak u marketinškom smislu nije ostao nezapažen. Veliki broj komentara, prevashodno, ženskog dela publike, dovoljno govori da je pravi efekat postignut. Interesantno, čak je i jedan od istaknutih srpskih gej-aktivista, Predrag Azdejković, na klupskoj FB stranici prokomentarisao fotografije: „Seksi“.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball