Igrali Borac i Zagreb, vratio se Stipe Mandalinić - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Igrali Borac i Zagreb, vratio se Stipe Mandalinić

Igrali Borac i Zagreb, vratio se Stipe Mandalinić

zika.bogdanovic
0 komentar

Oslabljeni za igrače koji su na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, rukometaši PPD Zagreba odigrali su dva prijateljska meča sa banjalučkim Borcem u Banja Luci. U oba je hrvatski šampion slavio 31:22 i 28:24, a važnije od samih provera je vest da se na teren posle šestomesečne pauze vratio hrvatski reprezentativac Stipe Mandalinić.

Momak koji je 2013. godine debitovao za „Kauboje“ na Svetskom prvenstvu u Španiji, doživeo je dve teške povrede kolena koje su usporile njegov igrački razvoj. Nadamo se da je ovo i kraj hoda po mukama momka koji svojoj konstitucijom podseća na Blaženka Lackovića.

BORAC m:tel: Efendić (10 odbrana), Janković 6 (4), Vujović, Ćosić, Mijatović 1, Ivanišević (1 odbrana), Đurić, Nježić 3, Hušić, Obradović 3, Stanković 2, Trivundža 1, Ćelić 1, Šešić, Dumenčić 1 (1), Ćeranić 3, Knežević, Milošević 3, Šekarić.

RK PPD Zagreb: Gošić 8+1 obrana, Jović 8 obrana; Šošić, Mihić 1, Sabljić 3, Vujić 4, Kontrec 4, Šprem 1, Marković 2, Raković 2(1), Šušnja, J. Valčić 1, T. Valčić, Mandalinić 4(3), Obranović 3, Vrdoljak Medić 1, Vukić 1

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball