Sloga kod posrnulog Jugovića, Andrejević: Opasnost sa svih strana - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Sloga kod posrnulog Jugovića, Andrejević: Opasnost sa svih strana

Sloga kod posrnulog Jugovića, Andrejević: Opasnost sa svih strana

zika.bogdanovic
0 komentar

Kaćki Jugović ostao je samo sa teoretskim šansama za plasman u plej-of nakon debakla u Šapcu 31:17. Ovako je prvi ovogodišnji poraz u Super ligi video golman Dejan Milosavljev: 

– Posle sjajnih partija u pripremnom periodu, niko nije očekivao ovakav poraz u Šapcu. To je bila jako važna utakmica za nas, kako bi uhvatili priključak sa gornjim delom tabele. Odigrali smo jako loše, oanko kako se niko nije nadao. Nismo ispoštovli dogovor iz svlačionice, sve je krenulo kako ne treba.

U Kać stiže hit prvenstva, Sloga iz Požege (subota, 19)…

– U prvom delu sezone smo izgubili od njih u poslednjih pet minuta utakmice. Sada oni dolaze na naš teren, želimo da im vratimo. Takođe, želimo da pokažemo i dokažemo da je ono što se desilo u Šapcu bio samo loš dan i da vredino mnogo više. Ekipa Sloge igra odlično, tim je na okupu već par sezona i to se vidi. Dobro su uigrani, imaju vruć domaći teren. Mislim da je Sloga jedan od najboljih ekipa u šampionatu i da zaslužuje trenutni plasman na tabeli.

U sastavu Jugovića neće biti povređenog rezervnog golmana Miodraga Matića, dok će svi ostali biti na raspolaganju treneru Vrgoviću.

Sloga iz Požege grabi ka plej-ofu. U prvom kolu nastavka šampionata pao je Partizan 28:19 pred rekordnim brojem gledalaca u Požegi. Kako to izgleda iz perspektive pivotmena Dušana Andrejevića.

– Nije bio ni malo lak meč, dugo smo se spremali za tu utakmicu da otvorimo prvenstvo pobedom. Bili smo silno motivisani zbog velikog broja navijača. Možda krajni rezultat i velika razlika nije realan odnos snaga na terenu.

U Kaću bi mogla da padne i overa plej-ofa…

– Idemo u Kać bez tenzije, ali svakako idemo na pobedu. Moramo biti disciplinovani u igri jer znamo da se Jugović nece predati pred svojom publikom. Najveća opasnost nam preti od Beloša ,Vrgovića i golmana Milosavljeva. Tu je ponovo u ekipi i Vukovljak koji im pruža sigurnost u odbrani.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball