RADE SLOVENCI: Crno-žuti dom Gorenja - Poslednji voz za Zagreb i 70 paketa piva - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan RADE SLOVENCI: Crno-žuti dom Gorenja – Poslednji voz za Zagreb i 70 paketa piva

RADE SLOVENCI: Crno-žuti dom Gorenja – Poslednji voz za Zagreb i 70 paketa piva

zika.bogdanovic
0 komentar

Slovenija radi, rukomet se gradi! Derbi Gorenja i Celja Pivovarne Laško, koji će dosta uticati na dalju šampionsku trku ove sezone, igra se u „Rdečoj dvorani“ u Velenju u sredu od 18.45. I dok će rukometaši vojevati bitku za prvo mesto u ligi, menadžmenti klubova se bore za navijače. Tako su Celjani na prošloj utakmici sa Flensburgom proslavljali 70 godina kluba, a navijači su imali priliku da gađaju prečku sa gola na gol za nagradu od 700 eura i 70 paketa Laškog piva!

Niko nije pogodio, ali će igra biti nastavljena na narednom meču sa Bešiktašem. Do tada, poslednji voz za TOP 16 ide ka Zagrebu. Meč sa hrvatskim šampionom biće poslednja šansa Celjana da ostanu u borbi za TOP 16, a klub je organizovao NAVIJAČKI VOZ za simboličnih 25 eura za meč koji počinje u subotu od 20 časova.

celje_nagradnaigra

Sa druge strane, direktor Gorenja Matej Avanzo sprovodi svoje zamisli o ri-brendiranju kluba iz Velenja u delo. Tako će Celjane u sredu dočekati „Crno-žuti dom Gorenja“. Zidovi i ograde po dvorani, kao i šesterci od sada će biti mesta za poruke u crno-žutim bojama kluba.

gorenje_trening_dvorana

Slovenija radi, rukomet se gradi…

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball