4. Koper Handball Cup ruši granicu od 100 ekipa! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

4. Koper Handball Cup ruši granicu od 100 ekipa!

Koper će i u 2017. godini biti epicentar međunarodnih rukometnih dešavanja u Sloveniji. Četvrtu godinu za redom KOPER HANDBALL CUP (Uskršnji turnir) će okupiti veliki broj ekipa iz evropskih zemalja. Kako ih je ove godine bilo 92 iz sedam zemalja (Austrije, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Srbije, Slovačke i Slovenije ), što je uvećanje za 100% u odnosu na godinu dana ranije, organizatori očekuju da pređu cifru od 100 ekipa!
 
Na turniru koji će se održati od 14. do 16.4. 2017. godine, mladi rukometaši i rukometašice takmičiće se u sledećim kategorijama – 2007 ( mini ), 2006 ( mini ), 2005, 2004, 2003, 2002, 2000, 1997.
Zbog ograničenih smeštajnih kapaciteta tokom Uskršnjeg vikenda, organizatori su morali da ograniče broj ekipa po kategoriji -10 prvoprijavljenih ekipa ( dve grupe sa po 5 ekipa, tako, da svaka ekipa odigra 4 utakmice u grupi i još utakmicu za plasman).
Najveći grad na slovenačkom primorju je i prethodnih godina dokazao da ima vrhunske uslove za međunarodne događaje takve vrste, odlične dvorane i smeštaj u blizini.
Takmičenje će se zbog rekordnog broja ekipa održavati i u dvoranama u Izoli i Škofijama, a ekipe će imati obezbeđen prevoz autobusom.

U slobodno vreme biće organizovanog druženja – nezaobilazni Disco party i Karaoke, veče za sudije (organizatori pozivaju sudije iz drugih zemalja) i trenere, a već tradicija, svečano otvaranje samog turnira, i ove godine će obojiti rukometne dane u Koperu.
Po prvi put će se za vreme Koper Handball Cup održati i meč invalida u invalidskim kolicima.
Prijavite se!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *