Teodorović: Srbija još uvek nema medalju sa SP, moram jednom da pobedimo Island - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Teodorović: Srbija još uvek nema medalju sa SP, moram jednom da pobedimo Island

Teodorović: Srbija još uvek nema medalju sa SP, moram jednom da pobedimo Island

zika.bogdanovic
0 komentar

Selektor juniorske reprezentacije Srbije, Đorđe Teodorović, veruje da se prvenstvo može završiti medaljom iako je vremena za oporavak od ovako teškog duela malo. Borba za bronzu sa Islandom zakazana je za 15:30.

”Ne možemo da budemo zadovoljni nikako! Mnogo težak meč i kada se izgubi deset razlike, nema tu zadovoljstva. Ovakve utakmice moraju odmah da se izbrišu iz glave jer sutra se igra za medalju. Mi nijednu medalju kao Srbija nemamo sa Svetskog prvenstva tako da je odgovornost velika. Mirne glave treba videti šta smo to mogli bolji. Malo igrača je danas odigralo dobro što nije karakteristika za ovu ekipu. To mnogo govori o protivniku, snazi podrške koju imaju, a što je očigledno još uvek krupan zalogaj za naš rukomet. Treba doći na ovaj nivo u što kraćem periodu za šta verujem da imamo potencijal. Jednom moramo Island da pobedimo i nema boljeg trenutka! Posle ovakve škole idemo da pokažemo šta smo naučili iz ovog susreta.”

Svoje utiske posle poraza podelio je i Miloš Kos.

”Isključenje Rogana uticalo je dosta na našu igru i manjak igrača u rotaciji. Morali smo da koristimo i igrače koji nisu imali veliku minutažu na prvenstvu i to se posebno u odbrani osetilo. Imamo veliki motiv pred sutrašnji duel. Mi smo jedna velika porodica, mi smo braća, održaćemo sastanak mi kao igrači takođe, podići one koju su možda potonuli i sabrati se za borbu koja nas čeka sutra jer imamo priliku da ispišemo istoriju.”

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball