ADŽIĆ VERUJE U BUDUĆNOST: U Podgorici do kraja decenije - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan ADŽIĆ VERUJE U BUDUĆNOST: U Podgorici do kraja decenije

ADŽIĆ VERUJE U BUDUĆNOST: U Podgorici do kraja decenije

Marko Marjanović
0 komentar

Strateg Budućnosti Dragan Adžić  produžio je ugovor sa Budućnošću do 2020.godine, čime su čelni ljudi kluba jasno stavili do znanja kakvo poverenje je zaslužio trenerski mag.
– Pre svega sam zahvalan što sam u proteklih 16 godina imao priliku da radim u klubu kakav je Budućnost. Ambijent u kome se nalazim i koji poseduje Budućnost je ono što tražim od rukometa i zaista se ovde prelepo osećam. Malo gde postoji ova sienergija sa predsednikom kluba, čitavom upravom, igračicama kao ovde, i to utiče na rezultat –  kazao je Adžić, koji ne krije da je imao ponude drugih klubova.

Bilo je drugih ponuda, ali Budućnost je na prvom mestu, tako da sam već sada hteo da definišemo neke stvari kako bih se usredsredio samo na rad, a onda polako i počeo da razmišljam o onome šta će se događati nakon Olimpijade.

Adžić je već sa „plavima“ osvojio dve titule u Ligi šampiona, ali se još uvek nije zasitio.
Već ova sezona nosi sa sobom mnogo izazova i drago mi je da to osećaju igračice koje se već pripremaju individualno za ono što sledi, to me mnogo raduje. Liga šampiona će biti vrlo kvalitetna, treba odoleti svim izazovima. Naš cilj je da se ponovo nađemo na fajnal foru.

Trener šampiona Evrope zadovoljan je igrom juniorske reprezentacije Crne Gore na EP u Valensiji, iako su izgubile šanse za plasman u polufinale.

– Svakako da pratim svaku utakmicu i mogu reći da sam zadovoljan postignutim. Maja Savić i Novak Ristović odlično rade svoj posao, igračice su pokazale kvalitet bez obzira što se neće boriti na medalju i zaista sam zadovoljan na prikazanom do sada. Jasno je da su ove igračice budućnost crnogorskog rukometa i srećan sam što igraju na ovom nivou“,zaključio je Adžić.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball