Balkan-Handball.com

Anja Andersen pokazivala trikove u Nišu (VIDEO)

– Želela sam samo da se slikam sa njom, ali kada sam joj prišla, pitala me je, da li treniram rukomet? Kada sam joj odgovorila potvrdno, pitala me je, da li imam loptu da odemo da treniramo malo – počinje priču mlada rukometašica lokalnog niškog Crvenog Krsta, Nikolija Karalić, koja je dobila šansu da sa legendarnom Anjom Andersen provede pola sata na terenu i dobije neke savete, vidi neke šuteve i rukometne cake. Anja je napustila svoju komentatorsku poziciju i „zasukala rukave“:

– Posle 10 minuta, bili smo u maloj sali „Čaira“. Trajalo je pola sata. Pokazivala mi je neke cake, jedan od šuteva Bojane Popović, tražila je da vidim kako ja radim neke elemente. Proletelo je – kaže Nikolija, koja je imala priliku da radi sa jednom od najboljih igračica i trenera svih vremena, nesvakidašnjom pojavom u svetskom rukometu. 

– Sutradan sam morala u školu, ali je ona pitala moje kolege iz organizacije, gde sam i ostavila mi mejl, da joj se javim – priča Nikolija o svom neobičnom iskustvu za koje je preduslov bio posao volontera na Evropskom prvenstvu.

Eto, devojčice, ganjajte Anju po „Kombank Areni“ ove nedelje. Možda se i vama san ostvari. Anja je to…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *