Balkan-Handball.com

Atraktivni protivnik za kraj: Zagreb stiže u Čair

KRISTINA KRSTIĆ

Duel Železničara i Zagreba spustiće zavesu na debitanstku sezonu niškog tima u SEHA ligi. Dobre partije Želje prava su pozivnica svima da dođu u Čairu. Iz niškog tima najavljuju borbu, a ulog favorita prepuštaju gostima koji u Niš dolaze posle dva vezana meča, u Ligi šampiona i nacionalnom Kupu.

Možda su umorni. Moramo da trčimo da vidimo da li mogu to da izdrže. Imaju veliku motivaciju. Sa druge strane oni znaju da sve ekipe koje ja treniram idu uvek na pobedu, uvek maksimalno. Takav će i duel biti. Neka pobedi bolji.  Iskreno smatram da je Zagreb favorit što ne znači da će pobediti, ističe trener Veselin Vujović i dodaje da bi voleo da publika dođe u što većem broju.

Sve ukazuje na jedan dobar rukometni događaj. Očekujem dobru utakmicu. Jeste Vardar ovih godina aktuelan, ali je Zagreb istorijski tim. Dragi gosti, nadam se da će publika znati da pozdravi Zagrepčane, a zatim i  da cene ono što Železničar radi. Forma je u uzlaznoj putanji, pa je sjajna prilika da odigramo dobru utakmicu i tako najavimo srpski plej-of, to bilo bi sjajano. Voleo bih da dođe dosta ljudi, malo nas kalendar nije favorizovao pa su ljudi izgubili kontakt gde i kada igramo, zaključuje on.

Nišlije nemaju velikih kadrovskih problema, ali ni sada neće biti kompletni. Jan Gorela će zbog povrede lakta propustiti meč, dok će Miroslav Kocić debitovati i to sa kapitenskom trakom. 

Drago mi je što sam se posle devet godina vratio u Niš. U grad gde sam počeo da pravim te rukometne korake, izgradio karijeru. Bolja utakmica za kraj ove SEHA lige nije mogla da bude. Zagreb je sjajna ekipa, koja pravi sjajne razultate, konstantno i u SEHA ligi i u Ligi šampiona. Tako da će ovo biti sjajna priprema za nas i ono što nas očekuje. Već za deset dana je Kup u Novom Sadu,  a i naravno priprema za plej-of koji počinje sredinom aprila, govori novi kapiten.

Utakmica će biti odigrana 6. marta od 19h. Želja je ponovo otvorio vrata Čaira, pa će ulaz biti slobodan.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *