Balkan-Handball.com u novembru - Otvorena i sedmomilionita stranica sajta - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Balkan-Handball.com u novembru – Otvorena i sedmomilionita stranica sajta

Balkan-Handball.com u novembru – Otvorena i sedmomilionita stranica sajta

1 komentar

 Svaki novi mesec u 2011. godini, postavlja nove granice posećenosti Balkan-Handball.com i zadaje nam zadatak više da budemo još kvalitetniji u vremenu budućem. Ako smo u septembru pod rekordom smatrali obaranje cifre od 75000 poseta, u oktobru je prebačena i magična granica od 80000 poseta, a i prošlog meseca smo bili na tom nivou.U isto vreme, posetioci Balkan-Handball-a su otvorili i najveći broj stranica sajta do sada. Sa rekordnih 222000 stabilizovali smo se na 240000 stranica.

PREŠLI GRANICU OD SEDAM MILIONA…

Prošlog decembra za vreme EHF EURO 2010, objavili smo podatak da je otvorena i petomilionita stranica našeg sajta. Godinu dana kasnije, tačnije 29. novembra, došli smo i do sedam miliona otvorenih stranica Balkan-Handball-a. Zaključno sa decembrom, očekujemo da 2011. godinu završimo sa cifrom između 2,2 i 2,3 miliona otvorenih stranica, što je veliki korak napred u odnosu na 2010. godinu. 

 BALKAN-HANDBALL.COM MESEČNO ČITA VIŠE OD 20.000 LJUDI

Armija prava, nema šta. Velika obaveza, iako je dobro poznato u kojim se uslovima radi i da celokupan sadržaj „proizvode“ tri, četiri novinara.  Kod nas nema „padobranaca“, ni prepucavanja na liniji „Zvezda – Partizan“ ili „Srbija – Hrvatska“ običnih sportskih navijača, već je naša publika prava rukometna, sastavljena od najpoznatijih igračkih i trenerskih imena, funkcionera, sudija, kolega – novinara i ljubitelja rukometa. Tako ova cifra dobija na značaju, jer svakog meseca, Balkan-Handball.com se čita u 83 države na svim kontinentima, gde god rukometna lopta cepa mreže…

ĆITAJU NAS OD „TRIGLAVA DO ĐEVĐELIJE“

Svojim stavom da se bavimo samo rukometom, bez obzira na jezik, veru i ostale stvari koje „dele“ ljude, stvorili smo lojalnu publiku u svim državama bivše Jugoslavije. Najviše poseta imamo iz Srbije, zatim dolaze Makedonija i Hrvatska, a iza njih su Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora, a naši „pečalbari“ najviše posećuju BH iz Francuske, Nemačke i Španije.

ISKORISTITE PRILIKU I REKLAMIRAJTE SE NA BALKAN-HANDBALL.COM za vreme „vrele“ rukometne jeseni i zime…POGLEDAJTE SVE PREDNOSTI OGLAŠAVANJA NA BH

REKLAMIRAJTE SE NA POZADINI! -Više informacija na [email protected]


Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball