Bebeško ljut na sudije: Kao da smo bili gosti - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Bebeško ljut na sudije: Kao da smo bili gosti

Bebeško ljut na sudije: Kao da smo bili gosti

zika.bogdanovic
0 komentar

Zadovoljstvo na makedonskoj strani i razočaranost domaćina, obeležili su i konferenciju za medije nakon pobede Metalurga u Belorusiji:

– Znali smo da će biti teško, da je Dinamo jak protivnik. U sastavu našeg protivnika ima puno reprezentativaca iz raznih zemalja. Dinamo je uložio sve da dođe do dobrog rezultata. Svakako, još ništa nije rešeno, faktički smo dobili samo prvo poluvreme. Nadam se da ćemo pokazati sličnu igru u Skoplju i ući u istoriju makedonskog muškog rukometa – rekao je Mladen Rakčević.

Sa druge strane, rezigniran je bio trener Dinama, Sergej Bebeško, koji se žalio i na suđenje:

– Strahovi su se obistinili. Videli smo protivnika koji pametno igra u napadu, a u odbrani, zahvaljujući svom golmanu, igra kvalitetno. Od samog starta nam je bilo teško da igramo u formaciji 5-1, jer je protivnik odlično igrao na tu odbranu. Zato smo se prestrojili u 6-0, ali smo zato imali probleme u napadu, pogotovo u situacijama 1 na 1. Igrali smo prebrzo, želeli što pre da postignemo gol. Kada smo uspevali, onda je tu bio njihov golman. Tužno je što smo primili gol u poslednjoj sekundi, trebalo je da završi sa dva gola razlike. Mnogi su očekivali pobedu, ali imate takve utakmice kada ne ide. Ne dramatizujemo stvari, čeka nas duel u Skoplju. Možemo da odigramo bolje. Imamo 10 dana da popravimo greške i nadam se uspehu u revanšu – rekao je Bebeško i dodao:

– Obično ne komentarišem suđenje, ali arbitraža je bila očajna. Ličilo je kad da smo mi gosti. Makedonci su mogli da napadaju po ceo minut, da iznova zarađuju deveterce. Protivnik je igrao svoju igru, a sudije su im to dozvolile – zaključio je trener Dinama.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball