Borac – Zvezda 30. avgusta u “Boriku” - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Borac – Zvezda 30. avgusta u “Boriku”

Borac – Zvezda 30. avgusta u “Boriku”

Marko Marjanović
2 komentari

Uvertira za novu sezonu u samom finišu pripremnog perioda, rukometšima Borca i Crvene zvezde biće međusobni duel zakazan za 30. avgust od 19.00 u banjalučkoj dvorani „Borik“.

Šampion BiH se za  predstojeća iskušenja sprema rukovođen novim trenerom Bojanom Unčanin. Očekuje se da okršaj sa beogradskim crveno-belima izazove veliku pažnju domaće javnosti i punu dvoranu, isto kao i 2. septembra, kada će Borac na istom mestu, u isto vreme, odmeriti snage sa izraelskim Hapoel Rišonom.

Borac je slobodan u prvom kolu domaćeg šampionata, što znači da će za ovaj klub sezona početi 22. ili 23. septembra, a do tada je verovatno da će biti zakazane još neke prijateljske utakmice.

Iz Gospodske ulice su se pohvalili i dobrom prodajom karata – već prvog dana kupljene su 53 sezonske i 11 Gold ulaznica. Cena sezonske karte je 70 KM, ali svi koji je kupe do 8. septembra moći će je dobiti po akcijskoj ceni od 50 maraka. Gold ulaznice koštaju 300 KM.

Možda vam se dopadne

2 komentari

Deda Zivan 25/08/2017 - 08:09

Kad ostanes bez sehe / evrope / onda igras medjunarodne prijateljske derbi utakmice i prodajes Gold Card za domacu ligu…
Bolje da ste odrzali sastanak sa RSS i kupili KnowHow i prodavsli Vaucere Super lige na donosioca :-)))

Odgovori
bana 29/08/2017 - 09:51

Ima li nekog streama za gledanje?

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball