Boško Ničić podneo ostavku na mesto člana UO RSS! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Boško Ničić podneo ostavku na mesto člana UO RSS!

Boško Ničić podneo ostavku na mesto člana UO RSS!

0 komentar

 Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić podneo je neopozivu ostavku u Upravnom odboru RSS, a u saopštenju naveo da "ovako više ne može".

"Zajedno smo sedeli, pognutih glava, pred u nekim trenucima razularenom domaćom publikom u Lincu i verovatno razmišljali zašto se ovo događa i šta nam je sve to trebalo", piše Ničić. "Razmišljali smo… može li se i dalje ovako?! To pitanje već nekoliko dana postavljam i sebi samom. Pozitivan odgovor koji bi me i dalje ostavio u našoj rukometnoj Vladi ne nalazim", naveo je on.

Rukometna reprezentacija Srbije završila je Evropsko prvenstvo u Austriji na 13. mestu, izgubivši dve utakmice u grupi, a odigravši jednu nerešeno.

RSS se nije oglašavao posle eliminacije reprezentacije u nedelju, samo je za utorak zakazana konferencija za novinare predsednika i generalnog sekretara tog tela.

Ničićeva ostavka u Upravnom odboru, koji broji 19 članova, prva je reakcija iz Rukometnog saveza na rezultat iz Austrije.

"Moje ljudsko dostojanstvo i savest mi ne dozvoljava da i dalje sedim u organu u kome imam pravo da kažem šta hoću, da nakon toga neko tumači sta sam hteo da kažem, a da unapred znam da postoji većina koja će uvek preglasati moje mišljenje i predlog, bez obzira na posledice takvog rada i preglasavanja", naveo je Ničić.

Kraj saopštenja gradonačelnika Zaječara o tome da podnosi neopozivu ostavku, napisan je velikim slovima, uz objašnjenje da je tako uradio da bi se izbegla potreba za tumačenjem napisanog.

Izvor: b92.net /BETA

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball