Branislav Zeljković o SEHA sezoni Spartaka: Ostvarili smo cilj, nismo poslednji - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Branislav Zeljković o SEHA sezoni Spartaka: Ostvarili smo cilj, nismo poslednji

Branislav Zeljković o SEHA sezoni Spartaka: Ostvarili smo cilj, nismo poslednji

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometaši Spartak Vojputa završili su sezonu u regionalnoj SEHA GAZPROM ligi porazom od Meškova 29:35. I pored tri vezana poraza od Zagreba, Vesprema i Meškova, Subotičani nisu razočarali, naprotiv, prikazali su partije kojima se može obodriti srpski klupski rukomet. Zadovoljan je i trener Branislav Zeljković:

– Čestitke rivalima na pobedi i na izuzetno kvalitetnoj igri i u fazi odbrane i napada. Posebno mislim na napad, jer nismo mogli da paririamo igri Meškova, toliko im je lopta brža, a i spremniji su i snažniji za nas, pa nismo imali rešenja za njihov napad. Zadovoljan sam igrom moje ekipe u fazi napada. Igrali smo dobro, pogotovo prvo poluvreme, igrali smo brzo, bekovi su bili brzi, stvarali smo i realizovali šanse i u napdu smo ispunili sve što je bilo potrebno. U poslednje tri utakmice smo pokazali da možemo da igramo ozbiljan rukomet, da imamo sistem i igru – rekao je iskusni stručnjak i dodao:

-Sa ovom utakmicom smo završili SEHA ligu, ostvarili smo cilj, nismo poslednji. Sa ekipama priblinog kvaliteta smo igrali dosta dobro i imali određene rezultata. Teško igramo sa kvalitetnijim ekipama, teško je izdržati 60 minuta sa pravim ekipama koje su kvalitetnije i jače od nas.  Na kraju ostaje velika doza zadovoljstva jer smo uspešno završili ovu ligu – zaključio je Zeljković.

Spartak je sezonu završio na devetom mestu, sa istim brojem bodova kao i banjalučki Borac (10), uz tri pobede, jedan remi i 14 poraza.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball