Budućnost oduvala Lajpcig u Nemačkoj - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Budućnost oduvala Lajpcig u Nemačkoj

Budućnost oduvala Lajpcig u Nemačkoj

Zorica Radojkovic
3 komentari

Budućnost je još jednom perfektnom partijom ostavila nemačke vicešampionke u najvećem minusu na njihovom terenu ove sezone, 19-32(6-15). Aktuelne vicešampionke Evrope u prošlom kolu su osigurale prvu poziciju u grupi, ali se to nije odrazilo na izdanje u Lajpcigu, jer su protiv nemačkog tima još jednom potvrdile dominaciju i ulogu velikog favorita za osvajanje trofeja. Neagu je još jednom blistala sa 9 golova, kolko je na drugoj strani postigla jedina svetla tačka, Kudlač.

Budućnost u poslednjem kolu glavne runde, 15. marta dočekuje Krim, a nakon toga očekuje ime protivnika u četvrtfinalu(Viborg ili Baia Mare), na putu ka drugom uzastopnom učešću na F4 u Budimpešti.

U petak je vardar do vrha napunio mrežu Krima i obezbedio poziciju koja ga verovatno vodi na Đer u četvrtfinalu.

U mečevima danas igraju: Dinamo – Turinger, Savehof-Mec, Viborg-Larvik i Djer-Baia Mare.

Možda vam se dopadne

3 komentari

YEBESH EMISIJU ''MEDALJE ZAUVEK'' BEZ - LJILJE KNEŽEVIĆ ! 09/03/2015 - 02:26

E , sunce ti, kakvih sve likova ovde nema ? Kad god se objavi neka nova vest o Vardaru, prvi i/ili jedini komentar bude link za vest o budućnosti i njihovoj utakmici ?? WTF yebote ??
Čemu takva opterećenost ? Makedonski klub za koji uspešno igraju i CG igračice, Joka posebno. Ne razumem tu fiksaciju i taj fetišizam ;) :D

YEBESH EMISIJU “MEDALJE ZAUVEK“ BEZ – LJILJE KNEŽEVIĆ
Najbolja igračica repke SRJ – BRE!

Odgovori
Des90 10/03/2015 - 00:17

Duznost ovog sajta je da izbaci sve informacije koje se odnose naravno na rukomet,ako izbacuju clanke za Vardar,znaci da nista ne treba da izbace za Buducnost?Niko nije kriv sto Buducnost igra deset puta bolje od Vardara.

Odgovori
milos 10/03/2015 - 00:33

isto tako vazi i za Buducnost a to je vjerovatno zato sto su to povezane vijesti… A sto se tice ostalih komentara valjda ne ocekujes da ih moderatori pisu…

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball