Balkan-Handball.com

CRNOGORSKA ELITA SA 6 KLUBOVA: RSCG pokriva troškove službenih lica

Crnogorska rukometna elita brojaće šest klubova u sezoni 2017/2018. Budvanska Rivijera je izbačena u drugu ligu, a Rudar i Ivangrad su odustali od takmičenja, tako da će se za šampionsku krunu boriti Partizan iz Tivta, Lovcen, Jedinstvo, Mornar, Komovi i Mojkovac.

Prvenstvo počinje 30. septembra. Ono što je pozitivna vest iz RSCG to je odluka da Savez pokrije troškove službenih lica do kraja kalendarske godine 2017.

Rješavajući po zahtijevu klubova o finansiranju troškova službenih lica za Takmičarsku 2017/18 sezonu, Upravni odbor Rukometnog saveza Crne Gore je donio ODLUKU da finansira troškove službenih lica do kraja kalendarske godine, a uz saglasnost Predsjednice Skupštine RSCG, da na Skupštini koja će se održati u februaru 2018. godine donese Odluku po ovom pitanju o nastavku finansiranja do kraja Takmičarske sezone 2017/18. Ovakva odluka je donijeta zbog toga što fiskalna godina počinje 01.01, a završava 31.12, što znači da nije usaglašena sa takmičarskom sezonom, pa će se shodno opredijeljenim sredstvima za fiskalnu 2018. godinu, a uz angažovanje Predsjednice Skupštine donijeti konačna odluka po ovom pitanju, stoji u saopštenju RSCG.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *